måndag 5 januari 2009

Tillbaka till storstan idag

Söndagen hann knappt mer än börja innan Micke ringde och berättade att vi haft inbrott i vårt källarförråd! Blivit av med en del tekniksaker, men inget egentligen är sådär väldans värdefullt. Dom bar bort en trasig dator åt oss, det var ju snällt... Men slår man ihop allt är det värt en del, men det är väl en skitsak egentligen, man blir mest arg över att man inte kan få ha sina saker i fred. Det värsta är att det säkert är någon som bor i området, eftersom våra nycklar leder till samtliga källarförrådsrum, vilket är helt värdelöst, man kan bara komma och gå som man vill. Sen hade dom brutit upp låset in till flera förråd. Känns så onödigt! Idioter!! :(

Hade det inte vart för det hade söndagen varit riktigt bra! Träffade min syster lite, pysslade med hästarna, tränade Sally och kvällen ägnades åt att se på film och frossa i godsaker med Cecilia. Ni ska få se film på när Sally är på G att lära sig stå på frambenen, hon är söt som en galning! Ska försöka lägga upp den ikväll när jag kommer upp till sthlm igen.

Igår gjorde vi inte så mycket, tillbringade större delen av dagen hemma hos min syster. Och på kvällen busade Sally och Pussla! Riktiga tokrejs hade dom! Tyvärr var det för mörkt för att kunna få bildbevis på det! Men ändå! Roligt! Fast Pussla blev lite frustrerad över att Sally bara sprang ifrån henne. hehe...

Nu sitter jag hos syster yster igen och om sådär 2 timmar går tåget till stockholm igen. Känns bra och dåligt. Men ska bli ganska skönt att komma in i vardagen igen. Men o andra sidan är det alltid trevligt att vara ledig ;) Så nu ska jag vara lite mer social med familjen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad irriterande att folk inte kan låta bli andras saker sådär. Tur att ni inte hade något jättevärdefullt i förrådet i alla fall.

Åh, det ska bli så roligt att få se när Sally lär sig stå på händer! Det ser jag fram emot.

Anonym sa...

Vad sur man blir på människor som inte kan skilja på "ditt och mitt" :(

Tur att dagen för övrigt har varit bra, och även att inget värdefullt blev stulet. Rätt åt dem att de tog en trasig dator ;)

Å ser verkligen framemot att få se film :)

Anonym sa...

Usch och fy för såna tjuvar =(

Naawh, längtar tills filmen kommer:D

Anonym sa...

Hoppas resan hem gick bra Kramizz

Anonym sa...

Vissa människor ALLTSÅ!! Varför finns dom?! Hujja vad tråkigt:(

Åh fiiilm, härligt:D *Längtar*