onsdag 15 april 2009

Veterinärbesök och mys i Hagaparken!

Man kan ju inte vara söt jämt...

Idag har vi vart hos veterinären. Hade tid 13.30, verkligen dum tid, satt bara och väntade hela förmiddagen. Iaf, väl där tog det urinprov (just då var det skönt att ha en hund som markerar en hel del, gick hur snabbt och smidigt som helst att få det). Det visade att Sally dels hade en infektion men även att hon hade lite mer kristaller i urinen än som var ok. Troligen hänger det ihop med varandra. hon kan ha fått infektionen pga kristallerna, eller så kan hon ha fått kristallerna på grund av infektionen. Så det blir en 10-dagars antibiotikakur för Sally och sen ska hon få gå på specialdiet (Hill' c/d) ett tag vilket ska lösa upp kristallerna. Så om 1-2 månader ska vi tillbaka för ett nytt urinprov och kolla att kristallerna minskat. Men det känns bra iaf att det inte var inkontinens pga kastrationen, utan något som går att behandla. Återigen måste jag tala om hur fantastiskt bra dom är på Sundbybergs veterinärpraktik, verkligen lugn, trevlig och kunnig personal! :)

Efter veterinärbesöket åkte vi till Hagaparken och träffade Sandra och Ida och deras hundar! Blev lite filtträning, lite bus och massa massa prat om ditt och datt! Inte världens mest strukturerade träning, men hade väldigt trevligt iaf! Sally var riktigt lugn och sansad emellanåt! Nu är hon helt färdig! Har knappt sett till henne sen vi kom hem :D

1 kommentar:

Anonym sa...

Tackar för igår, det va trevligt. Bacardi ville bara sova när vi kom hem vilket dock en viss uttråkad valp inte tyckte han skulle få. Så idag har Bacardi sagt till mig att han vill sova hela dagen ;)